Raamatud

Olemas ka Facebookis – saad postitusi raamatutest jälgida.

=1015 🙂

4 Responses to Raamatud

  1. 07 ütles:

    Täitsa huvitav kollektsioon raamatuarvustusi tuli juhusliku googelduse peale siit välja. Leidsin Katrina Kalda “”Eesti romaanist” arusaamiseks vötme.
    Lisan “Sehkendamise” oma blogrolli, kui autoril midagi selle vastu pole…(ega nyydsel ajal enam kysitagi sellist asja, kui on avalik, siis köigi kasutuseks).
    Mis mind veidi häiris, enne kui avastasin, et raamatuid saab vaadata ‘sildipilvest’, oli kaitstud postituste ylekaal, otsi siis seda kaitsmata asja tikutulega taga. Mina tegin selleks eraldi blogi, nii jääb avaliku blogi yldpilt kenam.

  2. sehkendaja ütles:

    Tere! Lisage oma blogrolli, nõus. Tegelikult pidasingi blogi esmalt pigem laste tegemiste kajastamiseks, vaikselt hakkasin sisse põimima mõtteid raamatutest, mis meeldisid ja hiljem lausa süstemaatilisemalt kõigi raamatute kohta, mis läbi said (ja lausa mõnede kohta, mis poolikud), siis tegin blogi otsingutega leitavaks ja lukustasin kõik peresissekanded. Kui jälgida https://sehkendaja.wordpress.com/category/raamat/, ei tohiks probleemi olla.

    Et mingi võti siit leiti, teeb muidugi headmeelt 🙂
    (Mõlemad kommentaarid tulid läbi, tohin nähtavasti teise kustutada?)

  3. sehkendaja ütles:

    Ahjaa – facebookis lõin ka lehe, mida saab “like’ida” – siis jooksevad raamatupostitused uudisvoogu. Kui olete Facebooki kasutaja. https://www.facebook.com/pages/Sehkendaja/193594634012483

  4. 07 ütles:

    Aitäh, jah, muidugi (teine kustutada).
    Ei, Facebook ei sobi (sel eluperioodil), vaatan parem siia aeg-ajalt; vöib-olla kunagi, kes teab (proovisin kyll möned kuud, nyyd proovin Google+, aga tulem vist on sama, unustan vaadata, enda huvisid liiga palju ja aega vähe :)).

Lisa kommentaar